Baba & Anne. Silverfisk?

Baba & Anne - sizi seviyorum! Tack för middagen ikväll. 
Självklart får ni hela Foresta att bo på när jag tvångsförflyttat alla andra öbor:)
Pappa - du får också ansvaret över kanonerna som är riktade mot Hjorthagen & bron. Utifall något stör dig - tryck på den gröna knappen. Då och då kan du skjuta av några salvor mot Kaknästornet, typ när Djurgården tränar där intill. Mamma - du sköter hanteringen kring vägtullen. Ta hand om cashen.
-

Tommy Myllymäki vann silver i kock VM. Grattis. Aftonbladet skrev inget om en FiskChock eller KockChock.
Några funderingar bara. Silverfisk?
Om du hade velat ha guldet så kanske du inte skulle ha serverat ett djur som springer runt i allas badrum?  Rookie mistake.

Läste igenom menyn och såg inget om silverfisk. Camilla Lundell på A-bladet är bara okunnig.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8469687.ab

Metropol söker kvalificierad personal Camilla - kanske något för dig?

Menyn, jag översätter eftersom jag är från branschen brorshoes:

Krabbfärserad marulk, friterad kind med krabbsmör samt stekt och bakad havskräfta.
Världens fulaste fisk, troligtvis i roulad form med crabfish mix (innehåller 0,05% hjärnsubstans från krabba) från Villis. Kind = exakt vad som helst, troligtvis moderkakan från en pungråtta. Friterad - vem ska veta?
Havskräfta = kinesiska kräftar med svag doft av urin, stekt i smör för att förstärka smaken och körd i ugn för att en ugn är dyr och måste användas.

Havspicklad gurka med caviar.
En gammal filmad gurka hittad under rostfria kylen med freonaggregatet i botten. Svag smak av cancerframkallande gas. Köksekonomi, vi lägger den i spat från kinesiska kräftorna och slänger på fiskägg med fiskjizz i.

Variation på jordärtskocka.
L O L. Ni hör ju - "variation". Kan vara en torkad bajskorv från en Jack Russell.

Citronmarinerad gulbeta.
Vi tar en rödbeta, smetar på lite påskäggsfärg och häller på citronsaft. Alla vet att gulbetor inte finns egentligen.

Sabayonne på ättika och brynt smör med pepparrot och krabbrom.
Vi tar lite cognac, ägg, äggvita och socker - häller i ättika (wtf?). Smakar skit men vi får dricka lite sprit under tiden. Vi tar lite "lätt"bränt smör, häller i svensk wasabi och tar krabbägg med krabbjizz i.

Skotsk lamm - ”Jord och eld”

Ballotine av lammsadel med sylta på rökt bog, anklever och spetskål samt korv på bräss, njure och pistage.
Vi benar ut lammet, behåller köttet och lindar in skinnet runt köttet. (när vi benar ut lammet får vi en stek som ser för jävligt ut. Vi har ingen snöre så vi tar skinnet ger det ett franskt namn. Voilá)
Sylta på rökt bog - Vi tar alla köttrester vi hittar, röker skiten och pressar den
Vi tar anklever som är billigt (folk blir så jävla nojjiga om vi tar gåslever med tanke på hur man matar dom med tratten i munnen). Vi tar en kål som är spetsig, strimlar den, kokar den i något. Så tar vi en helt vanligt hot dog (korv på bräss, njure) och trycker in en pistage nöt här och där.

Brässerad morot med duxelle av Karl­Johansvamp och timjan.
En morot som är lättstekt och kokt med finhackad svamp och en krydda. SKRIV SÅ ISTÄLLET!
Brässerad? Duxelle? G A Y.....

Rödbeta med syrad lök och tryffel.

Rödbeta med asgammal gul lök och en svamp som växer under möglig jord i Italien, med doft av en gris & med spår av pubeshår från en gris.

Gratinerad getost med purjolök.
Panik, getosten är gammal. Kör i ugn tillsammans med en purjo.

Tryfferad lammsky
Stekspad av lammen ovan med svampen från ovan.
----

Well Played sir. Grattis än en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0